Familjebilder

Här kan ni se bilder från våra äventyr!

(Klicka här för att komma till arkivsidan, där det finns fler bilder att se.)


Även här gäller i framtiden lösenordsskyddat. Så familjebilderbilder kommer jag alltså i fortsättningen lägga på bloggen.
Läs mer här.

25/11-08

Vi har haft en underbar helg i Örebro hos barnens moster Jennie & Pär!
Jennie & Pär komponerade en alldeles perfekt & mysig helg för oss alla tillsammans. Tack!

Vi kom dit på fredagkvällen, vi boade in oss och efter ett tag var det läggdags för barnen.
Kvällen bestod av te, hembakade bullar, yoga, roligt prat och tv.Jennies & Pär´s bebisar.Vi sov till halvåtta på lördagen, skönt! Efter en god frukost var det dags att bege sig ut i snön! Pojkarna var alldeles till sig då de såg snön! Äntligen!!
Efter lek i snön och snöbollskrig kom vi fram till svampen.
Det är verkligen en underbar utsikt uppifrån svampen!Efter besöket i svampen tog vi en promenad till stan på lite guidning av Jennie & Pär.
Örebro är verkligen fint! Vackra hus, vatten, mysigt!
Jag skulle verkligen kunna tänka mig att bo i Örebro.Vi tog en tur till slottet. Vilgot frågade en man som kom ut ur en port om det fanns många spöken på slottet och det sa mannen att det gjorde.....kan säga att Vilgot var tyst en stund.....Barnen var verkligen så duktiga, vi gick verkligen lång!
Vi hade en överraskning till våra duktiga barn, en tur till Lek & Buslandet!Blicken då dörren öppnades till leklandet, ojojoj....pojkarna kunde knappt stå kvar. De höll varandra i händerna, hoppade runt och var såååå ivriga!
Det var jättestort därinne. Barnen for runt, klättrade i en enorm klätterställning, åkte rutchkanor, balanserade, tränade på minigym, hihi......Lyckan var total kan jag lova!
Det fanns ett stort sjörövarskepp mitt i allt och där stod papsen & pojkarna och sköt bollar på varandra, hihi!Ja, bollar....Vidar älskar bollhav! Det syns inte alls va....? Hihi......Vilgot hade jätteskoj på denna roliga & spännande racerbana med tigrar!Dett fanns en avdelning för småbarn också till Viljas stora lycka!Papsen tycktes också gilla det. Där var det lite lugnare så papsen kunde ta igen sig, hihi.....Efter lite vila var det dags för de stora studsmattorna, weeeee!
Papsen, Vilgot, Vidar & Pär har skoj!Efter leklandet åkte vi och köpte lördagsgodis, sen var det hemfärd, göra köttbullssmörgåsar, lördagsgodis, bolibompa, laga middag, lägga barnen och sen satt fyra utslagna vuxna hjältar i soffan och tittade på tv. Nja, inte helt utslagna, vi orkade frossa i godis och chips en stund innan vi däckade helt, hihi......

Dagen efter planerade vi för en dag i naturen.
Vi packade iordning matsäck, korv, korvbröd, varm choklad m.m och sen tog vi en promenad till Rynningeviken.Vi boade in oss vid en grillplats och gjorde upp en eld. *mysigt*Medan vi väntade på att få bra grillglöd lekte Vilgot på isen.
Det var ganska många som rörde sig ute denna soliga vinterdag, skridskoåkare, korvgrillare och hundägare.Äntligen dags att grilla korv!
Papsen hade ordnat en specialare där han kunde grilla två korvar och två korvbröd samtidigt, hihi!Det fanns ett hus som man kunde gå in och värma sig i, väldigt bra tycker jag!
När vi grillat klart så var man allt lite frussen så då var det skönt att gå in där och värma sig lite och dricka varm choklad! *mys*Tack Jennie & Pär för en underbar helg!