Arkiv 26
Familjebilder

Här kan ni se bilder från våra äventyr!14/2-05 Alla hjärtans dag!


Vilgot och pappsen myser och busar på alla hjärtans dag!
13/2-05 Konstnär!


Mamma plockade fram pyssellådorna och självklart ska Vilgot vara med och pyssla! Här målar han fina vykort! =D
13/2-05 Badkille!


Vilgot älskar verkligen att bada och helst ska alla badleksakerna vara med i vattnet, hihi!
13/2-05 Strumpbus!


Vilgot ville absolut ha mamma´s & pappa´s strumpor på sig....hihi..... "Toooooja pumpoj" var det någon som glatt sa när han fått låna dem, hihi!
11/2-05 Vagntok!


Vilgot är hemma och är krasslig....kan man knappt tro på dessa bilder som pappa tog idag, hihi.... Vilken liten tokplutt! Hihi!
9/2-05 Staplar!


Vilgot är fullt koncentrerad då han staplar, hihi....kolla bilden där han klarade att flytta den höga stapeln, han ser verkligen såååå stolt ut! Hihi! *mys*
9/2-05 Snickare!


"Sådan far sådan son" Det är klart man har snickarbälte, verktyg och arbetsbänk när man har en pappa som är duktig på att snickra! =D
Titta vilken fin bräda pappa har gjort åt Vilgot som han kan banka och bonka och skruva på, hihi!
7/2-05 Lekparksskoj!


Vilgot tycker det är skoj i lekparken, det ska jagas "kaglar" (fåglar) och "gulla" (gunga) och såklart finns det en massa mer skoj att hitta på, hihi!
30/1-05 Farmor fyller år!


Hurra, hurra, hurra, hurra farmor!!!!
Vi var på kalas hos Vilgot´s farmor i helgen då hon fyllde år. Kusinerna Simon & Wilma kom också dit, det tyckte Vilgot var skoj! =D
30/1-05 Staplar!


Vilgot är verkligen ej "hejare" på att stapla. Som mamma blir man ju sååå stolt, hihi!! =D
21/1-05 Snobben!


Fotot till vänster i collaget är pappa då han var liten och sov med sina två "Snobbar", nu har Vilgot dessa två och här om kvällen tog jag ett kort på honom där han låg och sov tillsammans med pappas gamla snuttis, hihi! *mys*
15/1-05 Aquaria!


Idag har vi haft en riktigt mysig familjedag på Aquaria på Djurgården. Vilgot som har fått dille på hajjar (efter Nemofilmen) tyckte det var superskoj med det stora akvariet där det simmade hajar.
"Hajjjjje!" ropade han och pekade på en stor haj. Att krypa in i gången och ha vatten runt om sig och se hajarna som simmade över en, det tyckte Vilgot var jätteroligt!
15/1-05 Nemo!


Nämen titta, är det inte Doris och Nemo ifrån "Hitta Nemo"!? Hihi!
15/1-05 Djungel!


Det finns en djungel som man kan gå igenom också, spännande!
15/1-05 Fika!


Mums filibabba! Det är gott med fika då man har varit med om så mycket skoj!
15/1-05 Hajar!


Vilgot fick en leksakshaj, en hajboll (Nemofilmen) och sen har han ju en hajpyamas sen tidigare, så gissa vad Vilgot ligger och sover i just nu? Hihi!
14/1-05 Tulpaner!


Vilgot luktar gärna på tulpanerna på bordet i köket, hihi! *Mmmmmm* vad det luktar gott! =D
14/1-05 Tröstar Nasse!


I boken om Nasse & hans vänner så är Nasse ledsen på en sida, och den sidan brukar Vilgot bläddra till och sen kommer han och visar att Nasse är ledsen.... "Däää...." säger Vilgot och ser jättebekymrad ut och pekar på Nasse.
Vi pratar lite om att vara ledsen och sen tröstar vi Nasse, Vilgot klappar fint på honom och sen kramar han boken, då blir ju Nasse glad igen! Sen säger Vilgot "Bolle!" då ska vi bläddra till sidan där det finns en boll, för där är Nasse glad!! Hihi!
12/1-05 Boxningsmatch!


Vilgot har en egen liten boxningssäck och sen lånade han pappas handskar, sen var det bara att boxas! Jätteskoj! =D