Arkiv 30
Familjebilder

Här kan ni se bilder från våra äventyr!17/6-05 Kojmys!


Idag på morgonen gjorde Vilgot & jag en koja vid hans lilla rutchkana i skuggan under äppelträdet, vi tog ut en bunt med böcker och satt och läste och hade det sååååååå himla mysigt!! Vilgot tyckte nog det var jättemysigt i kojan, för han la sig ner och vilade på filten och bara njöt en lååååång stund. *myspys*
16/6-05 Hjälpreda!


Vilgot älskar att vara med i köket då det lagas mat och vill gärna hjälpa till! Igår blev det pannkaka och Vilgot var så duktig och rensade alla jordgubbarna!! Gissa vem som var mäkta stolt när han var klar, hihi!
Han hjälpte såklart till att vispa grädden också (alpro sojagrädde för er som har barn som är mjölkallergiker) och när man är så duktig och hjälper till är det klart att man får slicka av vispen! *mums*
15/6-05 Myser!


Vilgot är krasslig, men det är ändå skönt att få lite frisk luft. Så då solen inte längre sken på balkongen så la vi oss i soffan vi har där och bara myste, tittade på himmlen, molnen och alla fåglarna som flög omkring. *myspys*
Den 4-9/6 hade vi en minisemester hos Vilgot´s mormor & Janne i Dalarna! Här nedanför finns en massa härliga bilder från våra dagar i Dalarna!

8/6-05 Stugan!


Den här stugan har funnits med i hela mitt liv, den ligger så fint i Gesunda precis nere vid Siljan! Det var så mysigt att se Vilgot fara omkring med blåbärsris upp till midjan och att se när han lekte med leksaker som jag själv lekt med när jag var liten!
De här bilderna väcker så starka och härliga känslor i mig!! *myser massor*
8/6-05 Sollerö kyrka!


På Vilgot´s gammelmormor´s födelsedag åkte vi ut till graven och satte blommor vid hennes & gammelmorfar´s grav.
7/6-05 Orsa Björnpark!


Vilgot är ju så förtjust i björnar så det är klart att det blev en tur till björnparken i Orsa! Jättemysigt och spännande!!
7/6-05 Orsa Björnpark!


"Jöööööööööneeeeeen!!!" var det någon som ropade då björnarna kom lufsande.....hihi!!
7/6-05 Orsa Björnpark!


Det är rejäla backar att trosa runt i i parken! *pust* Men det är så spännade att se alla djuren att man inte har tid att känna efter så mycket hur det känns i benen..... Det verkade inte Vilgot tycka iallafall, han for omkring springande både upp och ner i backarna, hihi!
7/6-05 Orsa Björnpark!


Det är klart att man måste köpa med sig en nallebjörn som minne efter en dag i björnparken!! Gissa om björnen ska vara med överallt nu? Hihihi.......
6/6-05 Myser!!


Vilgot & jag myser nere vid Siljan, vi ska snart åka ut en sväng på sjön och väntar på att båten ska bli klar för avfärd.
6/6-05 Nationaldagen!!


Sveriges Nationaldag firade vi på sjön i Mormor & Janne´s segelbåt! Jättemysigt!
6/6-05 Premiärtur!!


Mormor och Janne har köpt en segelbåt och vi var med vid premiärturen!! Jättemysigt! Vilgot verkade tycka att det var sååå spännande och det var supermysigt att krypa ner i "kojen" och fika och busa runt!
6/6-05 Premiärtur!!


Mormor och Vilgot myser nere i "kojen" i segelbåten! *mys*
5/6-05 Regn, regn, regn!!


Man kan sitta i hammocken och vara purken över att det regnar, eller så kan man skratta och vara glad och göra en massa bud i trädgården medans det öser ner.
5/6-05 Regn, regn, regn!!


Det regnade och regnade och regnade! Det är bara att ta på sig regnkläderna och gå ut och leka ändå! Det är faktiskt lite mysigt när det smattrar på regnkläderna
4/6-05 Riddare!!


Vigot tyckte det var så skoj att leka riddare och bodde nästan i den här riddarutrustningen!
4/6-05 Riddare!!


Det är klart att man som riddare hjälper Janne att mata hönsen!
4/6-05 Lirar gitarr!!


Vi har kommit upp till Vilgot´s mormor & Janne och Vilgot tyckte det var jätteskoj att lira loss på den lilla gitarren!
1/6-05 Gosplutt!


Den här kuddvovven fick Vilgot då han fyllde ett år och den är ju så go & mjuk!! *myser*
30/5-05 Trädgårdsarbetare!


Vilgot tycker det är så spännande att vara med och pyssla i trädgården! Han gräver efter maskar som han gör iordning åt i sin lilla skottkärra, sen promenerar han omkring med skottkärran tills det är dags att hitta en "mackkompis" som Vilgot säger, hihi! (En maskkompis till masken/maskarna i skottkärran)
24/5-05 Regn är skoj!


Det finns inga dåliga väder, bara dåliga kläder! Så är det blött ute av allt regnande då är det ju bara att hoppa i regnkläderna och sen kan man hoppa i alla vattenpölar, titta på alla sniglar som kommer fram och vill komma undan den blöta jorden och så kan man leka som man vill i lekparken! Hur mysigt som helst!
23/5-05 Skogsäventyr!


Det är spännande att promenera i skogen, det finns ju massor att urforska! Det är ju så spännande med alla sniglar, myror och skalbaggar som man kan titta närmare på tycker plutt!
22/5-05 Medeltidsdag - Tyresö Slott!


Vi gjorde en dagsutflykt till Tyresö Slott då det var medeltidsdag. Vi hade en jättehärlig dag och gjorde en massa skoj!
22/5-05 Medeltidsdag - Tyresö Slott!


Vilgot och pappa bakade bröd på medeltidsvis. Det kavlades och stektes bröd över eld och sen var det bara att mumsa på! *mums*
22/5-05 Medeltidsdag - Tyresö Slott!


Det var en hel del uppträdanden också, när den dansande björnen kom upp på scenen sa plutt glatt "Jörnen!!!" och tyckte att det var väldigt spännande.
22/5-05 Medeltidsdag - Tyresö Slott!


"Ja vill jida hätte!" utbrast Vilgot och det är klart att man måste få prova på det när möjligheten finns, hihi! Vilgot tyckte det var jätteskoj och sa flera gånger under ridturen: "Ja jidej hätte, hätte fiiiiin!"