Arkiv 33
Familjebilder

Här kan ni se bilder från våra äventyr!5/8-05 Lekpark!


Idag gick vi på promenad på förmiddagen, vi stannade och lekte i en lekpark och Vilgot rusade fram till ett stort tåg och sa: "Jag e lokföjaje, mamma e baja passafejaje" (Jag är lokförare, mamma är bara passagerare) Hihi, tror ni vi har lästa Alfons Åberg för Vilgot någon gång mån tro, hihi!!
31/7-05 Ny säng!


Vi har varit på Ikea och Vilgot´s snälla farmor har köpt en ny säng till Vilgot som han själv & pappa byggde ihop tillsammans!
31/7-05 Ny säng!


Vilgot sov så skönt i sin nya säng första natten! "De e roligt!" utbrast Vilgot lyckligt när han kröp upp i sängen för att sova, hihi!
31/7-05 Gamlarummet/nya rummet!


Ovan: Bild på hur det såg ut innan Vilgot´s nya möbler kom på plats!
Nedan: Bild på hur det ser ut nu! (Sänglampa ska upp ovanför sängen under affischen)

Nu fick Vilgot mer lekutrymme i sitt rum, det blev kanonbra tycker jag! Vi köpte ett litet bord och två stolar till Vilgot och där tycker han att det är såååå kul att sitta och rita och leka affär! *myser*
29/7-05 Heron City!


Vi åkte ut till Heron City en sväng och Vilgot tyckte det var jätteskoj med alla bilar och "karuseller" han kunde åka.! =D
26/7-05 En ål!


Det var alleles tyst här hemma och Jonas och jag funderade vad som nu var på g...... Vi ropade på Vilgot och gick runt och letade efter honom....inget svar......hm....något fuffens på gång med andra ord!
När Jonas kikade in i badrummet får vi både höra en glad röst som utbrister: "En ål!!". Ja, se där.....på golvet ligger en liten tandkrämsål som har kommit dit på något underligt sätt, hihihi......
25/7-05 Bakar!


Det öste ner ute, så vad passar då bättre än att baka kanelbullar & vaniljbullar! *mums*.
23/7-05 Fjärilshuset!


Lördagen den 23/7 kom Vilgot´s morfar & Arléne och hälsade på oss och vi tog en tur till "Fjärilshuset" i Hagaparken. Där fanns det bland annat en massa stora fina fiskar att titta på.
"Hajar!" utbrast Vilgot såklart som ju äääälskar hajar, hihi!
23/7-05 Fjärilshuset!


Det fanns en del tropiska fåglar att titta på också!
23/7-05 Fjärilshuset!


Inne hos fjärilarna var det såååå tokvarm och fuktigt att svetten rann även om man knappt rörde på sig! *pust*
23/7-05 Fjärilshuset!


Det fanns ett rum där det hängde en massa puppor som bara väntade på att "mogna".
Två fjärilar hängde från två puppor och väntade på att torka.
23/7-05 Presenter!


Efter fjärilshuset åkte vi hem till oss och åt middag & fikade och Vilgot fick presenter av morfar & Arléne. Två fina bilar som det nu leks massor med! *tack morfar & Arléne*
20/7-05 Bakar matbröd!


På förmiddagen idag så var det busväder ute, så vi passade på att baka matbröd. Vilgot var så duktig och hjälpte till med såväl blandning av deg, utbakning, naggning och pensling! Han fick en egen plåt att lägga sina egna ormbullar, ålbullar, björnbullar och bollbullar på. (Det var han själv som sa att bullarna hette så, hihi!)
20/7-05 Mumsar nybakat!


Det är klart att man måste äta nybakat bröd till mellis när man har varit en så´n duktig bagare! *mums*
20/7-05 Snigel!


Under eftermiddagen idag var det bättre väder så då passade vi på att vara ute. Vilgot och jag hittade en snigel som Vilgot pyslade om så fint i sin lilla skottkärra, hihi! *mys*
17/7-05 Baka tigerkaka!


På söndagen skulle vi träffa Vilgot´s kusiner inne i stan och Vilgot plockade fram bakgrejerna hemma, för nu var det dags att baka tyckte han. Varför inte tänkte jag och så bakade vi en tigerkaka att ta med oss!
(Klart det blir en tigerkaka när man varit på tigervecka på Kolmården, hihi)
17/7-05 Busväder!


Efter fem minuter inne i stan försvann solen och det började spöregna och till och med åska!! Vi sprang till ett fik för att ta skydd. Vilgot såg väldigt fundersam ut, var kom detta väder ifrån??
17/7-05 Sol!


Men den som väntar på något gott.......
Vi tog oss in till ett fik vid medborgarplatsen och där kikade solen fram igen och vi kunde njuta av en mysig eftermiddag tillsammans ute i parken!
17/7-05 Kusiner!


Kusinerna spelar fotboll. Kolla in vilken snits Vilgot har!! Hihi!! =D
17/7-05 Kusin Wilma!


Vilgot´s kusin Wilma visar hur duktig hon är på att slå kullerbyttor och att stå på händerna. *Heja Wilma*
15-16/7-05 Kolmården!

Klicka på collaget nedan för att komma till "Kolmårdensidan" där du kan läsa och se bilder från vår semestertripp!!Klicka på collaget!!