Arkiv 37
Familjebilder

Här kan ni se bilder från våra äventyr!
14/11-05 Egen spis!


Vilgot har ingen leksaksspis, så idag när han ville laga mat på sitt rum med sina kastruller så tänkte jag att jag skulle övveraska honom och göra en liten spis, hihi!

Jag tog baksidan på ett stort akvarellblock (det är ju lite hårdare och håller bättre) och sen ritade jag fyra olika stora plattor, "knappar" att sätta på/vrida på spisen med. Lite kryddor vid sidan av spisen och på andra sidan en kokbok och en pepparkvarn.
Sen röjde vi rent på han lilla vita byra i hans rum, la spisen där och sen han fick en "äggklocka" och en blå plastmugg med träslevar. Gissa vem som tyckte det var såååå kul och var sååå glad, hihi!!
Det tog ca 5 minuter att göra spisen och inte kostade oss ett öre heller, hihi!
Så under förmiddagen har vi haft kalas i Vilgot´s rum och ätit pannkakor med hallonsylt och så har vi ätit tårta och druckit kaffe. *myser*
13/11-05 Far´s dag!


Idag har vi firat världens bästa pappa!
Vi hade gjort gipsavtryck med Vilgot´s fot och Vidar´s fot och en gipsljusstake som Vilgot har målat! (Läs här hur vi gick tillväga)
Sen blev det en god sockerkaka med vaniljfyllning också. *mums*
Närbild på gipspresenterna:


Vi älskar dig pappa!!!!
12/11-05 Blöjbyte!


Vilgot är verkligen världens goaste storebror. Han är sååå himla mån om Vidar och det är klart att det ska hjälpas till även vid blöjbyte. Vilgot sprang och hämtade en blöja, tog av Vidar kläderna, gjorde iordning nya blöjan, tog av den gamla och sprang iväg med den till papperskorgen i köket, sen hjälptes vi åt med att sätta på blöjan och sen var det dags att klä på lillebror kläderna igen.
Det var en mycket koncentrerad och stolt storebror som hjälpte till!
12/11-05 Höststädar!


Idag under förmiddagen var Vilgot & jag ute och röjde i trädgården. Vi tog in utemöbler, rensade och krattade löv. Det blev så fint när det var klart, Vilgot var sååå duktig! Nu är vi redo för snön!!!
11/11-05 Goskille!


Idag är Vidar tre månader gammal, hurra för dig lillebror!
Första vaccinationssprutan har han fått idag, men ändå så är man så här go och glad. Ingen vits att kinka över en spruta heller, hihi!
8/11-05 Höstpromenad!


Idag när vi hade varit och lämnat Vilgot på dagis, så passade Vidar & jag på att ta en skön höstpromenad bort till sjön Flaten.
Det var så himla skönt! Solen sken på oss och Vidar vaknade efter en stund och var hungrig så jag satte mig vi den fina utsiktsplatsen vid sjön och ammade honom samtidigt som jag sjöng "Vargsången" för honom. *myser massor*
5/11-05 Goplutt!


Vilgot har varit hos frissan idag och jag tänkte ta en bild på vår fina nyklippta son och lägga här på hemsidan. Det blev en hel del bilder tagna då Vilgot var på sitt gladaste och busigaste humör, hihi, titta vilka härliga och busigt livfulla bilder på vår Vilgot! *älskar*
5/11-05 Gosbröder!


Tog dessa bilder på våra underbara barn idag och visst syns det att de är bröder! *mys*
3/11-05 Gosbröder!


Åh vilka underbara barn vi har. Det är helt fantastiskt vilka gosiga bröder detta är! *älskar er*
3/11-05 Haj!


Vilgot kom in till mig i köket och frågade om jag kunde ta kort på hans hajar. Självklart gjorde jag det, hihi!
31/10-05 Mina killar!


Mina älsklingar, mina underbara killar, jag älskar er massor!!!!!!
31/10-05 Höstskoj!


Det är skoj med alla höstlöv som faller till marken tycker Vilgot!
28-30/10-05 Besök hos Vilgot och Vidar´s morfar & Arléne i Ludvika! Se bildcollage nedanför!28/10-05 Morgonmys!


Vi har kommit upp till Vilgot´s och Vidar´s morfar & Arlené i Ludvika och Vidar och morbror Jonatan morgonmyser lite.
29/10-05 Ved!


Vilgot har fått en liten skottkärra och det är klart att det skulle hjälpas till då det var dags att ta in lite ved!
29/10-05 Snö!


Det var inte mycket snö som låg kvar, men det räckte gott och väl för Vilgot som tyckte att det var jättekul att leka i snön med Arléne!
29/10-05 Snöbollskrig!


Mitt i gröngräset passade det utmärkt att ha snöbollskrig med morfar, hihi!
29/10-05 Traktor!


Vilgot tycker det är kul att åka traktor och då kom morfar på idén att sätta fast ett snöre i traktorn så Vilgot kunde köra traktorn under hela promenaden! Så Vilgot blev traktorförare medan morfar var motorn. Superskoj tyckte Vilgot!
30/10-05 Skogsapa!


Mycket bus blir det när man är med morfar och morbror! Morfar förvandlades helt plötsligt till en skogsapa (vad dom nu fått den idén ifrån) =D så det blev fullt röj i skogen, hihi!
30/10-05 Bergsklättrare!


Vilgot klättrar & klättrar och tillslut når han toppen och njuter av utsikten. *mys*