Arkiv 44
Familjebilder

Här kan ni se bilder från våra äventyr!
11/2-06 Promenix!


Idag var det underbart väder och såklart passade vi på att gå ut i solskenet. *underbart* Vilgot hade dock vaknat på fel sida idag, så det var en mycket bestämd och känslosam kille som lekte skogstroll i skogen. ;D
11/2-06 Vidar sitter!


Lagom till 6-månader´s dagen (hurra för dig Vidar!) så visar vår älskade lillebror att han minsan kan sitta själv små korta stunder. Men det behövs allt lite mer träning att hålla upp kroppen, för efter en liten stund blir kroppen lätt vääääldigt tung och då gäller det att någon tar emot, hihi!
9/2-06 Morbror!


Morbror Jonatan kom på besök och då är det klart att det blir både mys och bus!
8/2-06 Sjörövare!


Vilgot hittade mamsens scarf, på med solglasögonen, fram med svärdet & lite fantasi och vips så var man en sjörövare! Hihi!
7/2-06 Snickare!


Sådan far, sådan son. Det är klart att Vilgot snickrar, borrar och mäter för fulla muggar, det brukar ju pappsen göra! *älskade lilla snickare*
7/2-06 Första smakportionen!


Vidar har nu fått sin första smakportion! Det blev morotspuré till debuten, hihi!
Vidar var supernyfiken och ville verkligen smaka, när han fick in maten i munen såg han lite fundersam ut och tungan åkte ut och in (och maten med, hihi), men efter lite betänketid så öppnade han munnen och ville ha mer, det här var ju mumsigt!
6/2-06 Pussel!


Medans jag lagade middag och Vidar låg på golvet på sin pläd och sprattlade så passade Vilgot på att bygga pussel vid middagsbordet. *mys*
Han är så duktig och det är härligt att se Vilgot sitta i lugn och ro och tänka och fundera och sen komma på sina egna lösningar på hur man hittar rätt bitar!
5/2-06 Första åket!


Idag gick vi ner till isbanan så att Vilgot skulle få testa sina nya skridskor. Det har ju snöat senaste dagarna så vi sopade fram en fin och lagom stor skridskobana till plutt. =D
Gissa vem som tyckte det var sååååå kul och spännande att få åka skridskor!! Hihi! Vilgot var så stolt! Det var Bambi på hal is, men han var ändå jätteduktig och klarade till och med att stå själv på skridskorna utan stöd! (helt stilla alltså!)
Det var en mycket glad och nöjd kille som bokstavligt talat skuttade hem efter sitt allra första skridskoåk, hihi!
4/2-06 Utemys!Idag har det varit underbart väder! Kallt, men soligt och härligt!
2/2-06 Skridskor!


När pappsen kom hem från jobbet så hade han med sig ett par nyinköpta skridskor till Vilgot! Gissa vem som blev överlycklig och mäkta stolt!!! Hihi!!
2/2-06 Hmmmmm?!Vidar funderar över hur tusan han ska få tag i den där goda nappen.......? Duktig som han är så klarar han av det alldeles själv! *stolt*
1/2-06 Bakar!


Vilgot sitter inne i sitt rum och bakar med sin lera. Han trivs verkligen bra i sitt rum och tycker mycket om att vara där!
31/1-06 Badar!


Behöver jag ens skriva att dessa två killar ääääälskar att bada!!?? *plaskiplask*
31/1-06 Omtänksam!


Vilgot är verkligen så rar mot Vidar!
När han hörde att Vidar vaknade sprang han in i sitt rum, hämtade sin lilla stol, tog med sig den in till Vidar, klev upp på stolen och smekte lillebror på kinden och sa med len och gosig röst:
"Är den nå´n som har vaknat nu va, är det nå´n som har vaknat!" och Vidar blev såååå glad! (Det blir han alltid när han ser Vilgot!)
Du är verkligen så omtänksam Vilgot!!
30/1-06 Bakar kaka!


Farmor fyller år och vi bakar en sockerkaka med vaniljfyllning som vi ska ta med till henne som "födelsedagskaka"!
30/1-06 Farmor!


Barnens farmor med gosekillarna Vilgot & Vidar! *mys*