Arkiv 69
Familjebilder

Här kan ni se bilder från våra äventyr!
16/4-07 Sippor!


En härlig dag i vitsippsskogen! Vilgot & Vidar struttar runt i skogen, men Vidar vill inte plocka blommor eller ta på marken, det känns ju jätteläskigt! Lille knaskillen Vidar utbrast små "Iiiiiii!" "Eeeeeeee" om han råkade nudda marken, han tyckte INTE om det! Varför? Jag har ingen aning.....men kul såg det ut iallafall och mamsen kunde såklart inte låta bli och le åt det.
Men han gick runt och kikade på saker, klev upp och ner för stora rötter och lekte tittut bakom träden, hihi!16/4-07 Sippor!


Vilgot plockar mer än gärna vitsippor! Han såg ut att vara så rofylld och ha det så mysigt där han satt på huk och plockade sina älskade vitsippor!16/4-07 Sippor!


En stor och fin bukett vitsippor står nu på vårt köksbord. Barnen äter fruktsallad med god aprit, man blir trött av att vandra runt i skogen!14/4-07 Väntan!


Papsen håller på att ordna till lunchen och Vidar sitter och väntar så snällt vid matbordet. Han väntar & väntar.....det ser ut som han har väntat såååå länge! Han funderar nog om han verkligen kommer att få något att äta? Han ser nästan lite uppgiven ut.
"Nehej....det blir väl ingen mat då...."

Men det var klart att han fick och han mumsade i sig med god aptit!