Arkiv 71


Familjebilder

Här kan ni se bilder från våra äventyr!
Tänk att man låter tiden svischa iväg så! Det har gått en månad sen jag la in några bilder här, men nu så är det dags igen.
Jag har ju lite midsommarbilder bland annat som jag vill visa.

Midsommar 2007


Vi åkte upp till Dalarna, till barnen mormor & Janne, för att fira midsommar och det regnade och regnade och regnade.....men oj vad trevligt vid hade! Lite regn, vad spelar det för roll!?
Nog var det lite uppehållsväder också och då passade vi på att gå iväg och plocka midsommarblomster.............eller så lekte vi och hade skoj ute på gården!I Ryssa firar man midsommar på midsommardagen istället för midsommarafton, det är vanligt att det firas andra dagar än just midsommarafton i byarna runt Mora.
Inne hjälptes vi alla åt att laga mat och förbereda inför middagen. Det var verkligen fullt hus! *mys*
Vilgot hjälpte såklart till med tårtorna och då är det klart att man måste få smaka lite....hihi......När det var dags att gå till majstångsresningen så började regnet att sila ner från himlen igen. Men känslan fanns där ändå, oavsett regn eller inte! *mys* Och det är klart att vi dansade runt majstången!Efter majstångsresningen gick vi tillbaka hem till barnens mormor & Janne, där det bjöds på middag som vi hade lagat både dagen innan och tidigare under midsommardagen. Vi fick plats 29 stycken runt bordet!Barnen tycker det är så kul med katten Bosse, Vilgot är lite mer vaksam, då han vet att han är allergisk, men Vidar han har ju Bosse som sin bäste vän.
Han vet att man inte ska klappa Bosse då han äter, så då sitter han så snällt och väntar bredvid så länge......*mys*....eller så försöker han mata honom.Efter en underbar midsommarhelg var det dags att åka hemmåt igen. Vilgot & Vidar somnade gott i bilen.
Vi stannade till i Avesta för att äta lite matsäck och få sträcka lite på benen.Här hemma blomstrar det så fint i trädgården!Och frukt & bär mognar.Så här såg det ut en dag i vår trädgård.....
En borg! Gissa om barnen hade skoj!! *härligt*


Fint och fridfullt ute, men inne har det varit halvt kaos, då anticimex varit här för att ta bort våra hus(o)djur myrorna......
Vi tömde hela köket, så det var kaos i hela övriga lägenheten.
(Det stod åtta (!!) timmar att få ordning på allt sen.....)
Första dygnet ska man inte vara hemma helst, så då flyttade vi in hos barnens farmor.Hos farmor kunde vi glömma kaoset hemma för en stund och bara få njuta och ha skoj istället! *weeeeee*Måste bara visa hur det går när Vidar tvättar favvogosedjuret Ninen själv i handfatet.....
Då måste mamsen få centrifugera honom. Vidar var INTE glad över detta. Han var såååå ledsen och arg på mig....Men jag kan säga att han var mycket glad att Ninen sen var torr igen lagomt till sovdags på kvällen!