Arkiv 83

Familjebilder

Här kan ni se bilder från våra äventyr!


Valborg i Dalarna!

30/4-3/5-08


Viljas första långfärd i bil bär av upp till mormor & Janne i Dalarna.
Vilja är en tjej som gillar att åka bil!
Några stopp med blöjbyten, amning och kisspaus blev det förstås....

(Sorry goding, men jag bara måste lägga in denna kisspausbild, hihi.....)Det var första gången som Vilja träffade mormor, Janne och moster Jennie & Pär.
Morbror Jonatan & Sujitra var också uppe i Mora denna helg, så det var fullt hus! *härligt*Eftersom mormor fyllt år så firade vi henne såklart med paket & frukost på säng!På mormor & Janne´s gård finns det massor att göra!
Att vara syssolös här är i princip omöjligt!
Mysigt att klappa katten Bosse, man kan vattna, gräva, gunga, leka, gå på upptäcktsfärd, ja, allt är möjligt på denna gård!Mellan alla upptäcktsfärder & lekar på gården är det skönt att vila lite under parasollet. *myser*Mormor och Janne har en hönapöna också som Vidar inte är helt förtjust i.....
Nej, kommer hon för nära springer Vidar!
Det gäller ju att ha koll på hönan, bäst att stå nära pappa, hihi......Mormor och Janne har ett helt fantastiskt badrum som de gjort iordning!
Gissa om barnen älskar att bada här!Lite bilder innifrån badrummet som innehåller, dusch, bad, wc och bastu.
Kika in det härliga taket ovanför badet, små lampspotlight´s som skapar en stjärnhimmel!På Valborgsmässoafton åkte vi ut på Sollerön såklart!
Det är så himla vackert där, jag älskar att fira Valborg där och bara få njuta av den underbara utsikten vid SiljanVidar.Vilgot & papsen.Kasta macka är skoj!
Vilgot, pappa, moster Jennie och Pär ser vem som kastar längst.När det börjar skymma tänds majelden och kören sjunger vårsånger. *mysigt*
Goding står och tittar på den stora elden. *mys*Mormor, Janne, mamsen, Vidar, papsen, moster Jennie & Pär myser in våren.
Vilgot & Vilja sussar gott i vagnen.Det är klart att det måste grillas nu när våren är här!
Första grillningen för iår och vi sitter såklart ute i trädgården! *mys*Vilgot myser med katten Bosse..........medan moster Jennie myser med Vilja.En dag tog vi en tur till Rättvik då det var marknad där.
Vi mötte morfar & Arléne där och Vidar fick en stoooor Blixten ballong & Vilgot fick pokemokort!Vilja sussar gott både ute och inne i denna "tidningskorg" som hennes gammelmorfar hade hemma hos sig då han levde.Efter några härliga dagar i dalarna (trots att Vidar tyvärr var lite febrig ett par dagar) så var det nu dags att åka hem.
Vi stannade till i Avesta vid den stora dalahästen för att fika lite och sträcka på benen.