Arkiv 84

Familjebilder

Här kan ni se bilder från våra äventyr!


 
17/5-22/5-08

Det har varit krassligt här hemma ett tag, men vi har ändå haft en massa mys och skoj trots att hälsan inte är på topp.
En dag passade vi på att baka lite bullar! Goding var iväg och spelade poker och det regnade ute, så vad passar då inte bättre än bullbakning!
Killarna satt med tills all deg var utbakad och utbrast då:
"Va, är degen redan slut!?" (fast vi setat läääänge och kavlat och bakat, hihi)

Vidar bakade sina fina russinbullar och Vilgot gjorde likadana bullar som mamsen, fast i miniatyr. *gulligt*Gosetjejen Vilja satt i babysittern och sov genom halva bakningen, sen blev det lite avbrott för mamsen med amningar & blöjbyten.När allt var färdigbakat var det absolut dags för två mjöliga bagare att inte badkaret! *plaskplask*
Vilja fick sitt kvällsbad lite senare, efter att killarna somnat på kvällen. *mys*När energin kom tillbaka allt mer efter hostiga & febriga nätter så var det skönt att komma ut och få frisk luft!
Vi älskar verkligen naturen och Vilgot älskar att klättra, så vad passar då inte bättre än skogen!Vilgot klättrar, svinagr sig och hänger i träden som en liten apa....eller som han utbrast när han hängde "upp och ner":
"Titta mamma, jag är en sengångare!" Hihihi!Vidar gillar också att klättra i träd, men är dock inte lika våghalsig som storebrorsan! (som tur är, hihi!)Lite gosebilder på mamsen och Vilgot bland blad & grenar. *mys*
Vidar har nu somnat bredvid sin lillasyster i vagnen.
Vilgot frågade mig när vi måste gå och jag sa att han fick klättra så länge han ville och det gjorde han! Han var såååå glad!
(Annars säger man oftast att "nu måste vi gå", men nu var det Vilgot som sa "nu vill jag gå")Vi har hunnit med att besöka en och annan lekplats också, men skogen är det som lockat mest!Vi bestämde oss för att gå bort till Bollmoravallen för att spela fotboll.
Först var vi på grusplanen och spelade och hade skoj!En liten vilopaus, dags att dricka vatten och äta en banan! *mums*När vi såg att gräsplanen (konstgräs) blev ledig så gick vi dit och spelade. Barnen tyckte det var mycket roligare att spela där!Kopplar av på fotbollsplan! *mys*Tack gosebarnen för allt skoj vi haft trots att vi är snuviga och hostiga! *ni är bäst*

4/5-16/5-08Tidningsbilden.
Detta är familjebilden som togs på SÖS där Vilja föddes!

Ja, det är ett tag sen jag uppdaterade, men har man tre barn så snurrar tiden på väldigt snabbt!
Jag har (såklart) tagit en massa bilder och eftersom det var ett tag sen jag uppdaterade så hade jag en del bilder att fixa med.

NU är jag äntligt klar att lägga upp dem här!

Jag måste ju såklart börja med att visa vad duktig vår stora kille Vidar är som numera har dumpat trehjulingen och istället cyklar på en vanlig cykel med stödhjul!Vi har varit på picknick på dagis och när det började dugga hittade vi det perfekta picknickstället under den stora granen. Barnen (Vilgor, Vidar, Ellen & Ellen´s lillebror Fredrik) myste i det lilla huset!Vi har tagit fram babygymmet till Vilja och det tycker hon om!
Speciellt när hon ser sig själv i spegeln, då fyrar hon av världens sötaste lilla leende! *mys*Hon ligger där och kikar runt och småpratar. Sååååå mysigt!Helt plötsligt så slog sommaren till under en hel helg (innan den försvann igen)!
Vi bodde i princip ute på vår uteplats hela helgen!
Vilgot lekte mycket med sin kompis George.Vidar lekte hela helgen med sin kompis Elias och Elias föräldrar och vi grillade såklart denna somriga helg! *mums*Lite mys med papsen såklart! *älska*Sommar och glass går verkligen hand i hand!
(Elias, Vidar, Vilgot & Ludwig)Somriga Vilja.
Dessa underbara kläder fick Vilja från ett gäng av mina arbetskamrater! *tack Ringengruppen*Vilgot har nu gått klart i simskolan och han har tyckt att det har varit jättekul!
(Vilgot har den gula "sjöhästen") och simglasögonen han fick då han klarat den blåa baddaren vill han absolut ha på sig, även hemma i badkaret, hihi!Han är så stolt över den blåa och den gula baddaren han har tagit! *duktiga plutt*Åh, jag måste ju bara visa vilka underbara storebröder Vilja har!
Vilja är snart 1 ½ månad gammal och brorsorna är så nyfikna och kärleksfulla mot henne. *älska*Vilgot & Vilja på golvet i vardagsrummet.
Vilgot gosar med henne och ligger och pratar om livets små och stora saker. *mys*
Puss lillasyster!

Vilja och mamsen har också sina pratsunder!
Vilja är verkligen med i diskussionen kan jag lova, hihi!
Hon tittar på en med klara ögon och ger i från sig de sötatse små ljud man kan tänka sig! *myser*
När hon sen fyrar av världens goaste leende, då smälter mamsens hjärta kan jag lova!