Arkiv 89

Familjebilder

Här kan ni se bilder från våra äventyr!


 
6/8-08 Vilja 4 månader!

Innan jag ska visa bilder från lite sommarskoj så vill jag bara gratta vår lilla gosetjej Vilja på 4-månader´s dagen!
*Hurra för dig Vilja!*6/8-08 Sommarskoj!

Hinner visst inte med hemsidan så mycket, hihi....
Men det är visserligen inte så konstigt, när man har sommarlov har man ju så mycket annat skoj för sig hela tiden!


Vidar & Elias leker en hel del och när det är varmt så blir det såklart en massa bad i poolen!
Man ska komma ihåg att äta och dricka lite mellan allt man gör också, när det är riktigt varmt är det gott att äta frukt och salta pinnar som lite snacks, mums......Vilja fick också provsmaka vattenmelon!Pojkarna tycker om att leka med kompisar och en dag blev det ett sommarpannkakskalas på vår uteplats!
Vilgot, Vidar, Freja, Ellen och Fredrik mumsade på pankisar och Ellen´s mamma Lotta hjälpte till att serva barnan med mat. *mums*Men vad nu då?
En valross i poolen?
Nejdå, det är bara mamsen som fick för sig att ta ett dopp, åka lite rutchkana och ha lite vattenkrig med barnen som jublade, hihi......En dag for vi till Flatenbadet, där vi mötte upp Nettan, Göran & deras Freja och Linda & Elias.
Kvällen innan hade jag bakat kardemummabullar
som vi tog med oss till stranden, mums!
Så det badades och mumsades på pastasallad & bullar.Vilgot & papsen badade och försökte fånga fisk, men fiskarna kom undan, så nästa gång tar vi med en håv.När vi badat klart tog vi en tur på minigolfbanan. Skoj!Man måste ju inte vara ute bara för att det är fint väder. En dag tor vi en tur till Barnadiset och det var en ypperligt bra idé att åka dit en solig dag för det var såååå lugnt och skönt där och barnen hade superskoj!Vilja & mamsen låg en stund i babyhörnan.Vad har vi hunnit med mer?
Jo, bakat bullar förstås, det är ju en kille här hemma som fyller tre år snart.......hihi......Vilja har nu hunnit bli fyra månader gammal och den 29 juli lyckades hon för första gången rulla över från rygg till mage efter att ha kämpat sååååååå en tid! *weeeeee*
Nu går det av bara farten!
Vilgot & Vilja myser lite & tittar på Vilgot´s spännande leksak.....Sist men inte minst.....
Morbror Jonatan & Sujitra kom ner en kväll med Sujitras nya vrålåk och Vilgot var överlycklig då han fick åka!


19-24/7-08 Semester!

Efter Dalabesök och Kolmårdenbesök är det riktigt skönt att vara på hemmaplan igen.
Vi har haft det underbart borta, men hemma är ändå alltid hemma......Vidar njuter återigen av att titta på dessa superspännande sopbilar.........medan Vilgot har funnit sig en fjärilskompis!Vår lilla oas har växt tills sig massor under tiden vi varit borta!Helt plötsligt fanns en massa gott att mumsa på när vi kom hem!Och vill man inte mumsa hela tiden, kan man ju ta en paus under pilen. *mys*Eller ligga och gosa med snutte.....Vilgot har köpt sig en skateboard för egna pengar, se bara vilken skatarkille!Vilja har också lärt sig något nytt!
Titta så stark hon blivit i nacken!Vår goa lilla tjej!!Kram!