Arkiv 91

Familjebilder

Här kan ni se bilder från våra äventyr!När Jonas friade!

20/9-08 Jonas & min årsdag......

På vår 11 år´s dag den 20/9 -08 friade Jonas till mig!
Vi har varit tillsammans i elva år, förlovade i sex år och idag överraskade goding mig totalt med sitt frieri!

På morgonen gav jag Jonas en kärleksförklaring. Ett par (vi två såklart) som kramas och en kärleksförklaring som jag ramat in.Så här står det:

"Jag älskar dig Jonas!

Du är min själsvän, min absolut bäste vän och underbaraste älskling!
För mig är du & jag Harmoni, för det är precis så jag känner.....
Harmoni är lugn för mig och jag känner mig så otroligt lugn och lycklig med dig.
Harmoni innebär saker jag vill ett förhållande ska innehålla. Enighet, kamratskap, sinnesro och balans och detta ger du mig verkligen.

Du har varit min Goding i elva år nu, elva underbara år som gett oss tre underbara barn och en massa härliga upplevelser och kramar....
Du vet hur mycket jag tycker om när du håller om mig.
En varm och go kram från dig är till och med bättre än mjölkchoklad och du vet ju hur tokig jag är i mjölkchoklad, hihi.....

Som vår kloka son Vilgot sa en dag: "En kram är det bästa man kan få!"
Det stämmer verkligen.
Jag vill för alltid kramas med dig!

Jag älskar dig min goding.
Kram..../din Johanna.
11 år den 20/9 2008."


~~~ ~~~ ~~~ ~~~ ~~~ ~~~

På kvällen for vi till Tyresö Slott för att njuta av en god middag på slottskrogen medans Jonas mamma var barnvakt till pojkarna.

Det var så fint och så otroligt god mat!
Vi åt Kräftskagen med regnbågsrom till förrätt och Jonas åt Lammracks & merquez med rödlöksmarmelad, Balsamicosky samt fetaost-potatis till varmrrätt och jag Hjortfilé med rostade rotfrukter, åkerbärssky samt murkel- och potatisbakelse, hur gott som helst!Till efterrätt njöt vi av en god chokladtårta! Vilja somnade under efterrätten och Jonas och jag satt och myste och småpratade lite, vi pratar bland annat om sjörövarspråket som vi använder då vi inte vill att barnen ska förstå, helt plötsligt säger han på sjörövarspråket..............."Vovilolol dodu gogifoftota dodigog momedod momigog"? Förstår ni? Det gjorde jag..... Jag blev alldeles paff, vadå menar han allvar!? *pirrig* Jonas går runt bordet, går ner på knä och frågar:
"Vill du gifta dig med mig?"

Vi ska gifta oss!

Ja, det är klart jag vill! Jag blev alldeles tårögd och ja, tårarna började rinna..... och jag fattar knappt att det är sant när Jonas håller fram asken med den underbart vackra ringen med sju stycken infällda diamanter!
Nästa år har vi varit förlovade i sju år, Jonas sa att dessa sju stenar symboliserar dessa sju år som vi då varit förlovade. (Det blir ju nästa år vi gifter oss)Vi ska till guldsmeden (som gjort ringen själv) för att justera den nu i veckan, sen får ringen ligga i asken och invänta den stora dagen innan jag får ha den på mig. Någon gång nästa år gifter vi oss, vi funderar på 090909, ett höstbröllop. Då hinner vi fundera & planera.Gissa om jag är alldeles pirrig & lycklig!

Jag älskar dig Jonas, jag längtar massor tills den dagen jag också blir en Berglund......