Förlovningen!

20/9 2002 vår femårsdag!På vår femårsdag den 20/9-02 fick jag världens överraskning!
När jag kom hem från jobbet efter klockan sju, så möttes jag i dörren av min goding och en underbar matlukt.
Inne i vardagsrummet hade han vid matbordet dukat upp och förrätten stod framme & väntade (avokado med ishavsröra). Det var såå fint med tända ljus. *mys*
Varmrätten han hade gjort var potatisgratäng och oxfilé i ugn och det var helt underbart gott! När vi ätit klart satte vi oss i soffan (han hade köpt hem en massa gott snacks & hyrt film så vi skulle verkligen mysa.)
Innan filmerna satt vi bara & myste och pratade och Jonas sa så mycket vackra saker till mig och gissa vad som hände......
Han sa:
"Jag vill alltid att det ska vara vi, att vi ska leva resten av våra liv tillsammans och någon gång i framtiden även gifta oss och som ett tecken på det...... (han tog fram en liten ask).... så vill jag att vi förlovar oss"
Jag blev alldeles stum & började sen gråta av lycka (såklart!!!). Dessutom hade han egentligen tänkt att vi skulle vara på Island just då (han hade sparat undan en massa pengar till det).
Han hade frågat barnmorskan om det var ok för mig att flyga och rida på hästar då jag var gravid till och med! Så himla gulligt så jag bara smälter! Han hade tänkt att under en tur med islandshästarna, så skulle han ge mig ringen..... Så fint tänkt!
Nu blev det ju inte Island (jag kunde inte ta ledigt från jobbet) så istället för det så ville han lägga alla pengar till vårt hem (eftersom vi skulle göra om inför Vilgot´s ankomst) och köpa nya möbler och babytillbehör.