Sockerkaka med vaniljfyllning
Sockerkaka med vaniljfyllning Ugn: 175 grader

3 dl vetemjöl
2 dl strösocker
2 tsk Marabou bakpulver
2 tsk Dr.Oetker vaniljsocker
50 g smält mjölkfritt margarin
2 dl vatten

Blanda ihop de torra ingredienserna. Smält margarinet.
Häll i margarin och vatten i de torra ingredienserna och vispa ordentligt.
Smörj en kakform (rund med avtagbar kant)med mjölk- och äggfritt ströbröd.
Häll i smeten och grädda i ugn i ca 40 minuter.

Vaniljsmet:
125 g mjökfritt margarin
1 dl havremjölk
4 msk Dr.Oetker vaniljsocker (öka gärna)

Smält margarinet och häll i mjölken. Låt detta koka häftigt i två minuter, rör om då och då.
Vispa ner vaniljsockret och rör om.

Dela kakan som fått svalna på mitten så att du får två runda kakor. Häll sen ut vaniljsmeten över den ena kakan och lägg sedan över den andra runda kakan som ett lock.
Sikta sedan vaniljsocker över hela kakan. Klipp gärna ut ett mönster eller bokstäver som bilder att ord och lägg på kakan innan du siktar vaniljsockret över kakan, kul och uppskattat!