Vaniljbullar
Vaniljbullar Ugn: 225 grader

100 g jäst (ej torrjäst!)
4 dl havremjölk
1 dl strösocker
ca 13 dl vetemjöl
300 g mjölkfritt margarin

Fyllning:
1 dl strösocker
2 msk Dr.Oetker vaniljsocker (öka järna!)
200 g mjölkfritt margarin

Smula ner jästen direkt i bakbunken, häll på den kalla mjölken och tillsätt socker och mjöl lite i taget.
Arbeta in margarinet som bör vara mjukt. Låt jäsa i 10 minuter.
Arbeta upp degen och dela den i fyra delar. Kavla ut dessa delar till rektangulära kakor.
Sporra ut varje kaka i ca 15 trekanter.
Rör ihop fyllningen och lägg en klick på varje trekant.
Vik in hörnen över varandra, lägg i bullformar och tryck till lite mitt på bullen.
Låt jäsa till dubbel storlek. Pensla med flytande mjölkfritt margarin och strö över pärlsocker.
Grädda sedan i ca 10 minuter.
(Om man vill kan man skippa pärlsockret och istället när man serverar bullarna sikta lite vaniljsocker över dem.)