Köttfärslimpa
Köttfärslimpa Ugn: 175 grader

1 gul lök
Svartpeppar
Salt
1½ tsk plantaforce örtbuljong
1½ förpackning Oatly matlagningsgrädde
500 gram köttfärs
Timjan
Basilika

Hacka löken fint. Blanda köttfärsen med svartpeppar, salt, färsk timjan, färsk basilika och örtbuljong och den finhackade löken.
Häll i ½ förpackning matlagningsgrädde och blanda tills köttfärsblandningen är fast och fin.
Forma till en limpa och lägg i en ugnseldfast form och ställ in i ugnen i ca 45 minuter.
Ta sen ut köttfärslimpan och häll frysta grönsaker (ärtor, majs, bönor) på båda sidor om limpan.
Häll på 1 förpackning matlagningsgrädde över grönsakerna och ställ in i ugnen i ytterligare 15-20 minuter.
Servera med ris, pasta eller couscous och sallad.